Sezona 2015/2016!

Po letním odpočinku je opět na čase nazout kopačky a vyběhnout na zelený trávník. V této sezoně nás čeká mnoho těžkých zápasů, které nám, jak všichni doufáme, přinesou mnoho radosti. Rychnováci budou bojovat ve třech soutežích.

V nové sezoně se nebudou hrát soutežě „turnajovým způsobem“, ale vždy se sehraje jen jeden zápas.

Mladší žáci – (2003 a mladší) – po krátké odmlce bude mít náš klub opět žákovské družstvo. Mistrovská utkání se hrají zpravidla v pátek. Hrací čas je 2 x 30 minut. V soutěži je přihlášeno 9 týmů a první utkání sehrajeme v pátek 28. 8., kdy doma přivítáme Loket.

Starší přípravka – (2005 a mladší) – v desetičlené soutěži budeme mít jistě vysoké ambice. Kromě tradičních týmů se soutěže účastní i tři týmy z chebského okresu: Luby, Dolní Žandov a Stará Voda. Zápasy se budou hrát 2 x 25 minut. V prvním utkání přivítáme doma 29. 8. Dolní Žandov.

Mladší přípravka – (2007 a mladší) – po loňském výborném tažení v této věkové kategorii, které táhlo především ročník 2006, je opět na čase budovat. V soutěži je přihlášeno 10 týmů, samí dobří známí. Zápasy se budou hrát 2 x 20 minut. V prvním utkání, do třetice doma, přivítáme v neděli Horní Slavkov.

Na závěr ještě fotografie z pátečního přátelského utkání mladší přípravky proti Královskému Poříčí.

web

 

U tohoto článku nemůžete přidávat komentáře.